17 september 2024

Met Eva in Galop naar U-nited

Superkracht van Eva: Doorzettingsvermogen

Mijn naam is Eva Loobeek, en als ik iets heb geleerd in mijn leven, dan is het wel dat je nooit te ver in de toekomst moet kijken. Genieten van het nu, dat is wat telt. Deze levensfilosofie heeft me al veel gebracht en leidt me nu naar een nieuw avontuur bij U-nited Detachering, waar ik met volle energie aan de slag ben gegaan.

eva-loobeek-detacheringsbureau-u-nited-detachering

De kracht van doorzettingsvermogen
Al van jongs af aan heb ik mijn hart verloren aan de paardensport. Vanaf mijn tienerjaren heb ik twee prachtige paarden gehad waarmee ik onvergetelijke momenten heb beleefd. Helaas moest ik afscheid nemen van deze trouwe metgezellen, maar de liefde voor de sport bleef. Na een aantal jaar van werken in de paardensport werd mijn passie onverwacht op de proef gesteld toen ik mijn knie brak. Hoewel dit een keerpunt was, vond ik al snel nieuwe manieren om mijn energie te richten. Nu rij ik nog steeds graag paard, wandel ik met mijn vriend Jimmy en ons hondje Mica door de natuur en maak ik avontuurlijke ritten op mijn motor. Daarnaast ben ik dol op gezellige momenten met vrienden en familie of het nu op een festival is of een dagje spelen met mijn neefjes en nichtje.

Een nieuw begin bij U-nited
Toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging, bleef een advertentie voor Agrarisch Verzekeringsspecialist bij U-nited Detachering maar in mijn gedachten hangen. Hoewel ik geen ervaring had in deze sector, trok de combinatie van financiële hulpverlening en de agrarische wereld me aan. Uiteindelijk besloot ik de stap te wagen en contact op te nemen, wat heeft geleid tot deze nieuwe fase in mijn carrière. Bij U-nited doe ik ervaring op en blijf ik groeien zonder me meteen vast te leggen. Dit geeft me de ruimte om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en mezelf beter te leren kennen. Inmiddels ben ik hier een paar maanden aan de slag en ik kijk ernaar uit om mijn kennis verder uit te breiden en mijn ervaringen te delen met mijn collega’s.

Vooruitkijken met vertrouwen
De komende tijd wil ik me vooral focussen op het leren van de kneepjes van het vak, omgaan met unieke situaties en mezelf breed inzetbaar maken in deze sector. Maar bovenal wil ik blijven genieten van de kleine geluksmomenten en grote mijlpalen, zowel op werk als privé. Ik voel me nu al op mijn plek bij U-nited Detachering en ben benieuwd wat de toekomst nog meer voor mij in petto heeft.

LinkedIn connectie maken?

Eva Loobeek
Krachtpatser U-nited Detachering

eva-loobeek-profielfoto-detacheringsbureau-u-nited-detachering
© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01